Meditaties

Via meditaties is het vaak makkelijker om je eigen hart te voelen en je eigen SpiegelStem te horen. Zoek je een meditatie om te weten wat je echt wilt? Om beter te kunnen slapen, te vliegen naar je WonderWereld waar al je dromen uitkomen? Wil je de superkrachten in jezelf activeren? Op deze pagina komen regelmatig diverse ingesproken MagieMeditaties en Schrijfreizen voor kinderen én volwassenen. Leuk dus als je regelmatig deze site bezoekt en deelt!

SteunStem
Wat en wie is jouw steun en kan je dat helemaal voelen en diep inademen en laten doordringen in je hele lijf? Een fijne meditatie om je gesteund te voelen waar en wanneer je dat maar nodig hebt!

SchrijfStem
Een schrijfmeditatie om je eigen missie, visie en passie te ontdekken of te verhelderen.

Schrijfreis
Een schrijfreis om terug in de tijd te gaan. Om iets recht te zetten wat nog scheef zat.


Geïnteresseerd in meer?
Stuur mij dan een mail. Dan stuur ik gratis en vrijblijvend een meditatie/schrijfreis. Ik maak ook individueel afgestemde hel(p)ende magiemeditaties en schrijreizen.

Je kunt momenteel kiezen uit:

WijsReis
Als bagage heb je alleen papier en stiften nodig, want je schrijft en tekent op je (EigenWijze) manier vanuit én naar je Hart!
Zo ga je dus Wijs op Reis én kom je Wijs uit je Reis met mooie inzichten!

– EnergieMeditatie
Wat en wie geeft jou energie? Je schrijft het zelf op tijdens deze schrijfmeditatie.

SlaapStem
Een slaapmeditatie die fijn is voor kinderen én volwassenen voor net dat extra zetje om de dag, eventuele zorgen, angsten en andere onnodige bagage los te laten.

– VrijeVragen-Meditatie
Tijdens deze meditatie zet ik je aan het denken d.m.v. vragen.


Renate Kalf – SpiegelStem
Licht Leven & Leuk Leren

spiegelstem@renatekalf.nl
voor de taal van het hart!